От МВР проверяват информацията излязла в някои медии за смъртта

...
От МВР проверяват информацията излязла в някои медии за смъртта
Коментари Харесай

Пепи Еврото починал внезапно в ОАЕ?

От Министерство на вътрешните работи ревизират информацията излязла в някои медии за гибелта на Петьо Петров, прочут като Пепи Еврото, оповестиха от пресцентъра на министерството за Novini.bg

По-рано от " Фрог нюз " оповестиха, че Петьо Еврото е умрял от масиран инфаркт в Дубай наскоро, само че прокуратурата у нас и съответните служби към момента пазят в загадка тази информация. Бившият началник на Столичното разследване бе търсен и от Интерпол, дружно със сина му, който по тайнствен метод бе напуснал България, с цел да се озове с татко си в Дубай.

На 15 август Антикорупционният фонд, от който стартира следствието за незаконната скица " Осемте джуджета ", алармира, че прокуратурата е отдръпнала европейската заповед за арест на основния обвинен - точно Петьо Петров - Еврото. АКФ насочиха обществено запитване до и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов, като настояха да се обясни дали прекратяването на интернационалното търсене на Пепи Еврото " дава отговор на истината " и за какво няма никакъв прогрес по инспекцията за работата на прокуратурата по скандалния случай след отстраняването на Иван Гешев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР