От моя гледна точка този взрив е направен от професионалисти.

...
От моя гледна точка този взрив е направен от професионалисти.
Коментари Харесай

Иван Демерджиев: Взривът е направен от професионалисти, но не е могъл да убие Иван Гешев

" От моя позиция този гърмеж е изработен от експерти. Но той не е имал за цел, нито е могъл да убие основния прокурор. Категоричен съм, задоволително информация получих по тази тематика. Този гърмеж не е могъл да убие основния прокурор, нито някой в купето на бронирания автомобил, само че той е доста професионално направен. Той цели да го предизвести или сплаши ".

Това съобщи в предаването " Лице в лице " вътрешният министър Иван Демерджиев.

" 21 години работя в правосъдната система и знам проблемите. Фактът, че истината лъсна е първата стъпка към решаването на този проблем. Това не се случва през днешния ден, а от доста от дълго време. Хората като го виждат, то става нетърпимо ", добави той.

" Издирваме Пепи Еврото, тъй като по този начин ни е заложено от прокуратурата. Не желая да изпадам в детайлности защо е обвинен. Продължаваме да го търсим. Изнесоха се данни, че по някакъв метод някакъв наш чиновник е попречил, назначил съм инспекция. Издирват се и други имена от този ресторант. Някои са известни в незаконния свят. Не са открити огромна част от тях. Ние не сме и няма да позволим да бъдем част от от войните, които се водят, свързани с политиката и прокуратурата. Има данни, които водят към лица, които могат да бъдат обвинени за атентата против основния прокурор. Имаше данни за престъпно проявен, който има такива характерности, и се е намирал в този регион,. Тези данни са тествани и опровергани. Било е лицето в региона, само че не е взело участие в подготовката и осъществяването на гърмежа. Има и още данни към няколко телефона на лица, които имат съмнително придвижване в този регион. Но това са голям по размер материал като доказателства, който се проучва. Анализира се и от човек на Европол. Поканили сме и анализатори и въобще помощ от всички вероятни партньорски служби, с които работим. Голяма част от тях са откликнали. Голям брой доказателствен материал ", изясни още Демерджиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР