От момента, в който бившият прокурор Иван Гешев направи сътрудничество

...
От момента, в който бившият прокурор Иван Гешев направи сътрудничество
Коментари Харесай

Тихомир Безлов: Божков се връща, защото знае, че няма да бъде осъден

" От момента, в който някогашният прокурор Иван Гешев направи съдействие с Васил Божков, може би от този момент предприемачът се пробва да напусне Дубай, само че там има процедури ", съобщи специалистът по сигурност Тихомир Безлов пред Нова нюз.

Той не чака Божков да бъде наказан в страната.

По думите му измежду най-интересните разновидности, които изясняват връщането на Божков в България, е спрягането на съветски контакти и изключително на предприемача Евгений Пригожин.

" Пригожин с вид да се прави хазартен бизнес с Крим е впечатляващ въпрос. В оня миг Пригожин значи непосредствено Кремъл ", сподели Безлов.

Според него допустимо е предприемачът Васил Божков да има тактика да направи дребна партия, с която да отвръща на упованията.

" Нито Движение за права и свободи, нито ГЕРБ, нито ПП-ДБ биха преговаряли с сходен политически индивид. „ Възраждане ” са задоволително адаптивни, само че не мисля, че и те биха рискували с него, имайки поради репутацията му. Сещам се по какъв начин Божков се опита да се контракти със Слави Трифонов и беше отчаян, че той не се съгласи на съдействие ", изясни Безлов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР