От момента, в който 57-годишният супермодел Кристен Макменами откри ревюто

...
От момента, в който 57-годишният супермодел Кристен Макменами откри ревюто
Коментари Харесай

Valentino шокира в Париж: модели със сиви коси и едри фигури

От момента, в който 57-годишният супермодел Кристен Макменами откри ревюто на Valentino в Париж по време на Седмицата на модата, беше ясно, че стилната къща ще наруши откритите обичаи.

Колекциите от Седмицата на висшата мода нормално биват представяни от млади модели, толкоз слаби, че наподобяват на осиротели бездомни деца ,

само че изобретателният шеф на италианската марка Пиерпаоло Пичоли предложи две неща, които рядко се виждат на най-екскузивните сцени: модели със сива коса и такива със средностатистически фигури.

Колекцията пролет/лято 2022, озаглавена „ Анатомия на модата “ сподели повече от 60 тоалета в салоните си на площад Велодом във френската столица в сряда. Въпреки, че по-възрастните модели и тези с по-големи размери се появяват изключително рядко във висшата мода – изтънченият свят на комплицирани дрехи, направени напълно ръчно –

кастът на Пичоли се отличи с оргомно многообразие от възрасти, раси и видове тела .

Пичоли не е основал сбирката с мисъл за повсеместен вид тяло, пишат от фешън къща Valentino, а по-скоро „ за разнообразни дами с разнообразни фигури и на друга възраст “.

На подиум моделите демонстрираха творения, в това число рокли от тафта, структурирани палта и трагични пелерини. Позитивният върху тялото метод на Пичолиспечели похвали от значими хора в промишлеността и консуматори на обществените мрежи, като мнозина показаха по какъв начин неговите дизайни допълват пропорциите на всеки модел.

„ Тази сбирка разпитва тялото, тази сбирка провокира канона. И го прави след дълъг размисъл, прави го, с цел да показа

една по-широка концепция за хубостта “ ,

написа Пичоли в обществената мрежа Instagram след края на шоуто.

Вижте превъзходното многообразие в ревюто на Valentino в галерията ни горе.



По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР