От мое име и от името на русенци ти благодаря

...
От мое име и от името на русенци ти благодаря
Коментари Харесай

Русенският кмет с признателност към боксьора Радослав Росенов за победата на Купа „Странджа“

„ От мое име и от името на русенци ти благодаря за това, че трета поредна година връщаш Купа „ Странджа “ там, където й е мястото – в родния Русе. “

С тези думи, кметът Пенчо Милков посрещна в своя кабинет състезателя на боксов клуб „ Русе “ Радослав Росенов . Той награди спортиста за триумфа му през февруари, когато младият русенец завоюва златния орден в категория до 63,5 кг  на 75-то издание на Международния боксов шампионат „ Купа Странджа “ . Това е третото следващо отличие за боксьора , който е и повторен европейски първенец за мъже до 22 години.

С приветствен адрес бе почетен и треньорът на боксьора Съби Събев , с чиято помощ спортистът реализира триумфи на кръга както в България, по този начин и в чужбина. Пенчо Милков почете и изпълнителния шеф на Боксов клуб „ Русе “ Илия Сяров за цялостната му активност , спомогнала за развиването на голям брой русенски гении .

Радослав Росенов показа за компликациите , през които е минал , с цел да се окичи с следващата победа . Спортистът очерта като свои последващи цели „ Европейското състезание “ в Белград, Сърбия, и идната квота за присъединяване в „ Олимпийските игри “ , които ще се проведат през лятото в Париж. Русенският боксьор се надява да показа почтено Русе и България на най-важното спортно събитие, както и да доближи до върха на почетната стълбичка без контузии .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР