От МИР настояха за безопасното провеждане на парламентарните избори да

...
От МИР настояха за безопасното провеждане на парламентарните избори да
Коментари Харесай

МИР предлага Национален щаб за честни избори

От " МИР " настояха за безвредното осъществяване на парламентарните избори да бъде въведено видеонаблюдение върху целия избирателен развой, а освен на броенето на бюлетините.

От партията предложиха да бъде основан Национален щаб за почтени избори, в който да влязат всички политически партии, представители на ЦИК и на всички институции, виновни за изборния развой.

Припомняме, по-рано при срещата си с президента водачът на " Републиканци за България " Цветан Цветанов също

Председателят на партията Симеон Славчев се надява през актуалната година страната да се оправи с последствията от пандемията и да се върне нормалността в страната. са успеха на гражданското общество в България , само че за жалост тя беше помрачена от измененията в Изборния кодекс, уточни Славчев.
 Румен Радев: Правителството целеустремено абдикира от машините
Румен Радев: Правителството целеустремено абдикира от машините

Той настоя да се мисли за отдалечено гласоподаване по пощата

" Задължителното вкарване на машинното гласоподаване в Изборния развой ще понижи фалшификациите и операциите, като даде опция за осъществяване на почтени избори ", безапелационен бе той.

От партията на Славчев упорстват още да се дублира цялата информация от изборите, всички партии да имат собствен наблюдаващи в ЦИК и в " Информационно обслужване ", да се направи доста необятна обществено-информационна и практическа национална акция за провеждането на изборите, да се направи дейно обучително звено към ЦИК, наложително всички членове на СИК да бъдат подготвени по равни критерии, пускане на учебно заведение за наблюдаващи, хората под карантина да гласоподават по пощата.

" Ще завърша с това, което започнах - а точно справедливите цивилен митинги първоначално. " Мутри, вън! " значи всички физически, политически и стопански мутри на прехода - вън. За нас от политическа партия " МИР " българският преход ще свърши тогава, когато в България се проведат почтени избори ", сподели още Симеон Славчев.
 Избори в средата на април, предлага Цветанов
Избори в средата на април, предлага Цветанов

Според него държавното управление не е готово за избори поради неналичието на здравен протокол
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР