От MINI наистина полагат усилия за всички да стане ясно,

...
От MINI наистина полагат усилия за всички да стане ясно,
Коментари Харесай

MINI възражда класически модел, захранвайки го с електромотор

От MINI в действителност поставят старания за всички да стане ясно, че работят за бъдещето на електрификацията. В навечерието на автоизложението в Ню Йорк, MINI показа нов модел, наименуван Classic Mini Electric. И той съставлява тъкмо това - електрифицирана версия на един от старите модели на марката.
Производителя споделя, че това е мислено странствуване във времето, в което класическото MINI получава модерни технологии. Визията на този модел не се разграничава по нищо от тази на класическия, като се изключи че емблемата на MINI е сменена с тази, която видяхме на електрическия концепт на компанията от предходната година.

MINI не разкри повече елементи към електромотора на автомобила, както и неговата мощ. Не знаем детайлности и за батериите. Това, което знаем, е, че това класическо MINI е известно с страстта, която доставя на водачите си. Добавете пъргавината на един електрически мотор и към този момент усещате какъв брой по-забавна е станала колата.
Може би доста хора ще останат разочаровани, че това ужасно осъществяване няма да бъде създадено допълнително от един образец. Страхотното алено возило с бял покрив обаче сигурно ще притегли внимание към марката, с цел да бъде по-голям интереса към новите електрифицирани модели, които следва да се появят на пазара следващата година.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР