От миналата седмица целият свят е футбол, както обичаме да

...
От миналата седмица целият свят е футбол, както обичаме да
Коментари Харесай

Женски наръчник за преживяване на Мондиал 2018

От предходната седмица целият свят е футбол, както обичаме да повтаряме. И до момента в който за почитателите на Световното този един месец е безконечен празник, а страстите и изненадите нямат край, на нежните половинки на футболните почитатели цялата тази еуфория може да им пристигна допълнително .

Социалните мрежи ни демонстрират образно що е то да си жена по време на Световно. Забавни картинки на дами, на които им е неразрешено да прекрачват край тв приемника. Отегчението, което мъчно се изпарява и след края на последния съдийски сигнал. Някоя и друга смешка, че в този момент е точното време да изневерим с някого, който не си пада по футбол.

Но да се забавлява някой на непознат тил е много елементарно. Ако имаме половинка, която попада в графата футболен почитател, а ние сме надалеч от тази формулировка, сигурно не ни е до смешки. Тогава е време за деяние.

 Снимка 362956

Време единствено за нас

Ако ежедневните домашен отговорности все препъват проектите за вечер по женски, то идващите седмици са идеалният миг да се забележим с всички остарели приятелки, на които постоянно отхвърляме . Нищо чудно и те да се чудят по какъв начин да преживеят следващия мач и да си бъдем взаимно признателни и потребни.

И без това ентусиастът няма да ни разреши да минем прахосмукачка и да избършем прахуляк, за какво пък да не оползотворим този един час с маникюр, прическа или релаксиращ масаж? Дори да решим да рискуваме с оня цвят на косата, за който все не ни стига храброст, смяната може да остане незабелязана от хипнотизирания пред тв приемника индивид от мъжки пол.

Третият вид важи в случаите, когато мъжкото тяло не върви в комплект с тайфа шумни другари в часовете с яростни борби на зеления килим. Тогава може просто да му подхвърлим от безвредна отдалеченост няколко бири, един пакет чипс и други мезета и да се оттеглим в другата стая с чаша вино в ръка и сантиментален разказ или филм. Една дълга вана също е добра концепция.

 Снимка 362962

По-различна романтика

Дори да не сме особени почитатели на футбола, нищо не ни пречи да се опитаме да разберем тази магия, която превзема милиони . Мъжът ни сигурно ще оцени жеста, в случай че седнем до него на дивана с бира в ръка, с цел да изгледаме някой от по-интригуващите мачове.

Но без мрънкане и тези глупави въпроси що е то засада и по какъв начин по този начин Роналдо съумява да вкара гол със задна ножица. В противоположен случай, неодобрителните погледи и абсурдът са ни в забрадка вързани.

 Снимка 362961

Головете са хубаво нещо

Мексиканският производител на долни дрехи Vicky Form предлага едно новаторско решение, с което сигурно ще заобичаме мачовете. Умните бикини се сихнронозират с предаваната среща и вибрират при гол. По този метод и ние, дамите, ще изпитаме не по-малко наслаждение от часовете пред тв приемника по време на Мондиала.

Благодарение на специфични настройки и против сумата от 990 $, футболът може да се трансформира в в действителност вълнуващо прекарване и за двамата . Така че, време е за дарове...

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР