От месеци се спекулира, че принц Уилям и Кейт Мидълтън

...
От месеци се спекулира, че принц Уилям и Кейт Мидълтън
Коментари Харесай

Любовта е жива! Принц Уилям разкри истината около слуховете за развод с Кейт

От месеци се спекулира, че принц Уилям и Кейт Мидълтън имат фамилни проблеми. Дори освен това — принцът на Уелс поддържа паралелна връзка с някогашна другарка на Катрин, подражавайки на предшествениците си, които вярвали, че съпрузите могат да намират забавление отвън брака, стига да са дискретни. Преди дни обаче, Уилям освен, че съумя да постави завършек на слуховете за брачни проблеми сред него и брачната половинка му, само че и показва, че няма очи за друга жена.


На коронацията на Чарлз фотографите съумяха да уловят един извънредно съкровен миг сред двойката. Докато Кейт и Уилям бързаха да влязат в катедралата за интронизацията на Чарлз, принцът хвърли подобен влюбен взор към жена си, че и най-заклетите бохеми се изчервиха. Кейт, която в този миг гледаше към децата, изпусна момента, само че фотографията обиколи целия свят и сигурно брачната половинка на принца също е схванала за спонтанната му демонстрация на усеща към нея.


Само дни по-късно, на чаеното празненство в Уиндзор, което Чарлз даде за първи път в качеството си на крал, Уилям още веднъж бе забелязан да прегръща Кейт. Той закрилнически я прегърна, до момента в който напускаха градината, което не остана неусетно от фотографите.

 

Прави усещане, че последните години двойката все по-открито си разрешава да демонстрират внимание един към различен. След скандалните фотоси от Франция, по време на медения им месец преди 12 години, двамата избягваха всякаква проява на фамилиарност навън. Последните две — три години обаче, двойката е по-открита в изложение на възприятията си, а също така сполучливо прекратиха всички клюки за брака си. Без думи.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР