От месеци правителството води убийствена политика, решенията му повлияват негативно

...
От месеци правителството води убийствена политика, решенията му повлияват негативно
Коментари Харесай

Възраждане: Правителството подготвя гражданска война в България по украинския сценарий

От месеци държавното управление води убийствена политика, решенията му повлияват отрицателно на метода ни на живот. Ето за какво на следващия ден и в сряда „ Възраждане “ провежда митинг за унищожаване на непознатото колониално държавно управление. Това се споделя в позиция на партията, публикувана до медиите.

Ето и цялата позиция

Когато през 2013 година стартира Майданът в Украйна, голямото болшинство от украинците подцениха протичащото се и след това заплатиха голяма цена. Държавата им беше вкарана в революция и стартира да се разпада, като всичко това донесе доста страдания и премеждия на целия украински народ.

Днес американците, които продуцираха събитията в Киев, приготвят същия сюжет и за България. Миналата седмица те се пробваха да подпалят Майдан и в София, като считат да продължат и тази седмица.

От месеци държавното управление води убийствена политика, решенията му повлияват отрицателно на метода ни на живот. Цените стремглаво порастват, съвсем всеки българин е налегнат от терзания за своето физическо оцеляване. Прекарахме няколко месеца в боязън дали няма да ни въвлекат публично в стандартна война, изнасят и до през днешния ден скрито оръжия, а комисионите от тях влизат в държавните джобове.

Всява се разделяне, а водещият му физически изразител са платени провокатори, които заплашват както тези, измежду които са застанали на сякаш инцидентен митинг, по този начин и тези, против които са ориентирани.

Ето за какво на следващия ден и в сряда „ Възраждане “ провежда митинг за унищожаване на непознатото колониално държавно управление. Протестът стартира в 17 ч. пред Народното събрание. Призоваваме всеки българин, който не желае страната ни да бъде хвърлена в революция и да бъде доунищожена от проведената незаконна група, известна като държавно управление, да пристигна дружно с нас, с цел да покажем всички дружно, че България е наша, българска, а не на мафиотите, националните предатели и непознатите дипломати от други страни.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР