От месеци има безпардонна медийна атака на всички нива към

...
От месеци има безпардонна медийна атака на всички нива към
Коментари Харесай

Управителят на „Майчин дом“: Назначен съм с конкурс

„ От месеци има безпардонна медийна офанзива на всички равнища към всички държавни институции, неправителствени и държавни организации. Целта е една – да се уязви управлението на „ Майчин дом ” и да се овладее болничното заведение поради някакви персонални и конюнктурни предпочитание “. Това съобщи в ефира на Нова телевизия управителят на МЦ „ Майчин дом “ доктор Иван Диков, който е изискал от малкия екран прави на отговор, откакто по думите му в репортаж отпреди дни е бил упрекнат, че е „ назначен като марионетка на шефа на болничното заведение професор Костов ”.

 

„ Бих помолил доктор Алън Начев да се запознае с нормативната база и Закона за лечебните заведения. Аз не съм на непрекъснат трудов контракт, а извършвам длъжността след извършен конкурс и съм одобрен от Съвета на шефовете като ми е предоставено ръководството на медицинския център със срочен контракт ”, съобщи медикът, представен от NOVA.

От началото на тази седмица има напрежение в най-голямата АГ болница у нас, а лекари, към този момент някогашни чиновници на здравното заведение, дадоха конференция, по време на която упрекнаха управлението в нередности и злоупотреби.

 

Според него „ против тези 5 индивида, които се пробваха да завладеят медии застанаха шеф клиниките, членовете на медицинския съвет, на катедрата, изявени експерти, лекари и различен медицински и немедицински личен състав “. Категорично изрекоха, че са възмутени от държанието на тези сътрудници, акцентира той по отношение на обвиняванията против себе си.

 

24chasa.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР