"От медиите научих, че имам глоба, още не знам какъв

...
"От медиите научих, че имам глоба, още не знам какъв
Коментари Харесай

Кметът на Калофер научил от медиите за глобата заради мъжкото хоро на Богоявление

"От медиите научих, че имам санкция, още не знам какъв е размерът, защото не съм подписвал никакви документи ", разяснява пред Българска национална телевизия кметът на Калофер Румен Стоянов след извършеното през вчерашния ден мъжко хоро, в прорез с противоепидемичните ограничения у нас.

"Искам да благодаря на всички българи, в това число и от чужбина, които ми се обаждаха с апел, че желаят да съберат средства и да платят санкцията ", добави Стоянов.

"Дори да имах опция, не желаех да спра хорото - споделям го почтено, тъй като аз съм един от участниците. Всичко е под мое управление, под мои заповеди, тъй че дано санкцията си е единствено за мен ", безапелационен е кметът.

Той разяснява и вчерашната среща с президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на, който беседва с представители на управлението на Сдружението на кметове на дребни обитаеми места по отношение на идните избори. Стоянов дефинира като провокация изказванията на представители на други обитаеми места, че не са били позволени да участват на срещата с президента.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР