От Марвел Студиос“ са започнали снимките на филм с първия

...
От Марвел Студиос“ са започнали снимките на филм с първия
Коментари Харесай

„Марвел“ снима филм с първия си трансджендър супергерой

От „ Марвел Студиос “ са почнали фотосите на филм с първия си трансджендър супергерой, съобщи „ Би Би Си “. Новината бе обявена персонално от президента на продуцентската компания, Кевин Файдж, по време на полемика във Филмовата академия на Ню Йорк.

Единственият транс воин в комиксите на „ Марвел “ е Сера, идваща от група ангели, наречена Анхарити, минали от мъжка към женска еднаквост. Своя дебют тя ще направи във кино лентата за Тор, „ Любов и гръмотевици “, който ще тръгне по кината през 2021 година. Тя ще се срещне с полусестрата на Бога на гръмотевиците, Анджела, и след редица завършения ще се влюби в нея. Героинята на Теса Томпсън, Валкири, която Тор прогласи за държател на Асгард в последния филм от поредицата „ Отмъстителите “, пък е бисексуална.

Тази година ще бъдат показани първият ням супергерой, както и първият гей, включени във кино лентата „ Вечните “, чиято международна премиера е при започване на ноември. Това, което цели „ Марвел “ с новите си попълнения, е допустимо най-вече почитатели в световен мащаб да се припознаят в продукциите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР