От Лудогорец публикуваха информация за привържениците, които желаят да подкрепят

...
От Лудогорец публикуваха информация за привържениците, които желаят да подкрепят
Коментари Харесай

Лудогорец с важно съобщение за своите привърженици


От Лудогорец разгласиха информация за последователите, които желаят да поддържат отбора при гостуването на Фенербахче на стадион " Шюкрю Сарачоглу " в Истанбул. Двубоят сред двата отбора от третия кръг на груповата фаза в шампионата Лига на конференциите е на 26.10 от 19:45 часа. 

" Информация за билетите за гостуването на Фенербахче

ПФК Лудогорец припомня на почитателите, че билети за мача с Фенербахче от Лигата на конференциите, който ще се играе на 26 октомври на стадион " Шюкрю Шарачоглу ", ще се продават в следните периоди:

1. На базата " Гнездо на орли " до 18,00 ч. в понеделник (23 октомври).

2. На имейл [email protected] поръчки за билети с заплащане по банков път ще се одобряват до края на деня в неделя (22 октомври).

3. На място в Истанбул билети ще се продават единствено във вторник и сряда (24 и 25 октомври) на билетната каса на стадион " Шюкрю Сарачоглу " в Истанбул от 10,00 ч. до 17,00 ч. Локация на гишето: https://maps.app.goo.gl/RgGkBNzj9xw1krJMA

ПФК Лудогорец припомня, че цените на билетите са следните: 25 евро (при покупка в България) или 750 турски лири (при покупка в Турция).

ВАЖНО! В деня на мача четвъртък (26 октомври) билети НЯМА да се продават!

Всеки почитател, искащ да си закупи билет за бранш " Гости " на стадион " Шюкрю Сарачоглу ", би трябвало да показа български документ за идентичност. "
 Конър МакГрегър театралничи с фланелка на.... Лудогорец!
Конър МакГрегър театралничи с фланелка на.... Лудогорец!

" Орлите " си имат звезден почитател
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР