От Лудогорец обявиха официално трансфера на Кирил Десподов. Футболистът подписа

...
От Лудогорец обявиха официално трансфера на Кирил Десподов. Футболистът подписа
Коментари Харесай

"Лудогорец" обяви официално трансфера на Десподов

От " Лудогорец " оповестиха публично прехвърлянето на Кирил Десподов. Футболистът подписа контракт с разградчани и ще дойде в отбора чартърен от италианския " Каляри ".

Сделката беше доказана в ранните часове на 6 октомври от клуба, с който нападателят продължава да има договорни връзки до лятото на 2023 година

Десподов ще носи фланелката с номер 11, като в договора му има алтернатива за закупуване.



" Лудогорец направи следващия си трансферен удар. Деветкратният първенец на България се пребори с няколко именити клуба от Европа и притегли нападателя Кирил Десподов от Каляри. Националът ще играе в Лудогорец като преотстъпен за една година с алтернатива за закупуване. Вечерта в понеделник Десподов подписа своя контракт, след което се причисли към лагера на националния тим преди решителния мач с Унгария и срещите с Уелс и Финландия от Лигата на нациите. След въпросните дуели Кирил Десподов ще стартира тренировки с Лудогорец. Тогава ще бъде и показан пред медиите. Футболист №1 в България за 2018 година ще носи фланелката с номер 11.

Роденият на 11 ноември 1996 година стартира кариерата си в Литекс през 2011 година От 2016 година до 2019 година играе за ЦСКА, след което е продаден на Каляри. Като футболист на италианския тим от Серия А е преотстъпен на австрийския Щурм, където през предишния сезон записва 21 мача с 9 гола в шампионата и шампионата за Купата.

Кирил Десподов има 55 мача и 17 гола за всички обединения на националния тим на България, в това число и представителния отбор.

Десподов е седмият нов футболист, притеглен в Лудогорец този този сезон. Преди него с тима подписаха Алекс Сантана, Бернард Текпетей, Ихинио Марин, Елвис Ману, Оливие Вердон и Жосуе Са ", пишат разградчани.

Трансферът на Десподов провокира редица отрицателни мнения от почитателите на ЦСКА. По време на престоя си на стадион " Българска войска " нападателят се трансформира в любим на агитката и постоянно демонстрираше обвързаност към " алените ", които пък считат " Лудогорец " за свои главен съперник.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР