От Локомотив (Пловдив) информираха, че днес се е провела среща

...
От Локомотив (Пловдив) информираха, че днес се е провела среща
Коментари Харесай

Официално: Адам Сотков вече не е част от управлението на Локо и не притежава акции

От Локомотив (Пловдив) осведомиха, че през днешния ден се е провела среща сред управителни фактори в клуба и последователи на " черно-белите ". На нея е обсъждано моментното положение на тима, както и задачите, които " смърфовете " ще преследват напролет.

Клубът удостовери, че досегашният притежател Адам Сотков към този момент не е част от ръководството на клуба, а след два месеца би трябвало да има Общо заседание, на което да бъде определен нов Управителен съвет.

Ето какво написаха от Локомотив (Пд):

" Уважаеми локомотивци,

Днес (30.12) се организира среща сред управителни фактори в клуба и последователи на тима.

На събирането участваха господин Христо Крушарски, господин Павел Колев, господин Венко Рахталиев и господин Димитър Палазов.

На срещата беше импортирана изясненост към моментното положение на ПФК Локомотив. Клубът ще стартира още веднъж да действа обикновено. Локомотив ще преследва класиране в Европа - през този или идващия сезон. Тимът ще разчита и на свои фрагменти от школата.

Г-н Адам Сотков към този момент не е част от ръководството и не има акции.

След 2 месеца би трябвало да се състои общо заседание, на което ще бъде определен нов директорски съвет.

Към днешна дата има договаряния за продажбата на един футболист. Ако договорката стане факт - детайлностите ще бъдат оповестени на формалния уебсайт на клуба.

Работи се и по селекцията за пролетния дял от шампионата, а на първото занятие на 08.01 се чакат и няколко играчи на проби.

Строителните действия по двата естествени терена въз основата в " Тракия " не престават, като сега се приключва построяването на поливната система.

На разлъка всички присъстващи се сплотиха към обстоятелството, че тези срещи би трябвало да се състоят ежемесечно.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР