От Ливърпул заявиха, че са натъжени от нарастването на гнусните

...
От Ливърпул заявиха, че са натъжени от нарастването на гнусните
Коментари Харесай

В Ливърпул са натъжени от нарастването на гнусните скандирания за трагедията на Хилсбъро

От Ливърпул обявиха, че са натъжени от повишаването на " гнусните викания " за нещастието на стадион " Хилсбъро " и че ще приложат " цялостната мощ на закона " да ги спрат.

96 последователи на Ливърпул бяха смазани до гибел в пренаселено заграждение на стадион " Хилсбъро " в Шефилд преди полуфинала за Купата на Купата на Англия сред Ливърпул и Нотингам Форест през април 1989 година. Друга жертва умря предишния юни, 32 години по-късно след тежко и необратимо увреждане на мозъка.

Изявлението на Ливърпул пристигна, откакто Манчестър Юнайтед осъди почитателите, които скандираха " изцяло неприемливи " песни за нещастието по време на загубата във вторник от Ливърпул на " Анфийлд ".

" Футболен клуб Ливърпул е тъжен от повишаването на гадните викания за нещастието на Хилсбъро. Знаем въздействието на тези отвратителни обиди върху фамилиите на 97-е жертви, оживелите и всички, свързани с този клуб ", се споделя в изказване на Ливърпул.

" Работим със съответните управляващи, с цел да създадем всичко по силите си и да подсигуряваме, че тези викания ще бъдат изцяло изкоренени от футбола и да бъдат наказвани всички тези, които не престават да ги пеят ", прибавиха " алените ".

Миналия уикенд Манчестър Сити се извини, откакто някои почитатели нарушиха минутата безмълвие, която означи 33-ата годишнина от нещастието по време на полуфиналната загуба от Ливърпул на " Уембли ".
 Салах няма жалост към Юнайтед през този сезон
Салах няма жалост към Юнайтед през този сезон

Вкара им пет гола единствено през тази кампания
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР