От лицето на човек може да се разбере много –

...
От лицето на човек може да се разбере много –
Коментари Харесай

Ето какво мислят мъжете за женското лице по време на секс

От лицето на човек може да се разбере доста – от време на време даже повече, в сравнение с биха споделили думите. Какво издава женското лице по време на секс – честните отговори на мъжете.
Сексът е висш акт на фамилиарност, където по едно и също време може да предизвиквате и да получавате наслаждение. Оргазмът надалеч не е единственият метод, посредством който може да разберете, че индивидът до вас изпитва наслаждение. Погледът, звуците, които издават, лицето им също са значими „ улики “.
Всъщност лицето по време на секс може да каже доста и това важи както за дамите, по този начин и за мъжете. Виждайки удоволствието, изписано на лицето на колегата ви, това сигурно усилва и вашата лична възбуденост.
Какво мислят мъжете за женското лице по време на секс? Вижте няколко откровени отговора:

„ Кара ме да обезумявам още повече. Ако лицето на дамата е по-изразително по време на секс, стартирам да я одобрявам още повече “.

„ Сексуалното лице е едно от обичаните ми неща по време на секс. За мен то е доста подхранващо егото, знаейки, че аз съм този, който я кара да реагира по този начин и че това е изражение, което множеството мъже в никакъв случай няма да видят “.

„ Често не виждам, само че одобрявам всяка индикация на наслаждение, което снабдявам “.

„ Обожавам половото лице! Да виждам възбудата и пристрастеността на моето момиче, изписани на лицето ѝ, е обичаното ми нещо “.

„ Женските лица по време на секс са доста красиви. Това е нещо в действителност необикновено за гледане “.

„ Наистина обичам да се свързвам с дамата по време на секс. Един от методите е, като следя нейното лице и кое ѝ доставя най-голямо наслаждение “.

„ Когато обичам една жена, намирам лицето ѝ по време на секс за още по-красиво “.

„ Много одобрявам лицата на дамите по време на секс, стига те да не наподобяват по този начин, като че ли всеки миг ще получи инфаркт “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР