От Левски разкриха част от отбора си за приятелското дерби

...
От Левски разкриха част от отбора си за приятелското дерби
Коментари Харесай

Боримиров, Бабангида и Пелето излизат срещу ЦСКА


От Левски разкриха част от тима си за приятелското дерби с ЦСКА на равнище ветерани, което ще е под наслов " Обединени в грижа за мъжкото здраве " и цели да притегли публичния интерес към регулярните прегледи.

Ето какво оповестиха " сините ":

" Бронзовият медалист от Съединени американски щати 94 Даниел Боримиров, както и съотборниците му от Дрийм отбора на Левски Станислав Ангелов, Милан Коприваров и Емил Ангелов ще се изправят против противниците си от ЦСКА в показателен мач под наслов " Обединени в грижа за мъжкото здраве ". Към тях ще се причислят представители на трите лечебни заведения - Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда, Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Сърдечно-съдов център и Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Младост - експерти в разнообразни области на медицината. Инициативата е отдадена на Месеца на мъжкото здраве - ноември. Двубоят ще се организира на 17 ноември.

Данните демонстрират, че ракът на простатата е един от най-често диагностицираните в България. Той постоянно се развива без признаци и най-сигурният метод за удобен процес на болестта са постоянните прегледи при уролог и профилактичните проучвания. Препоръчва се всички мъже над 50-годишна възраст да бъдат преглеждани най-малко един път годишно от уролог, а тези с фамилна обремененост да стартират с постоянните прегледи от 45-годишна възраст.

Аджибадем Сити Клиник поставя непрестанни старания, с цел да увеличи осведомеността за здравословните проблеми, засягащи мъжете. С тази самодейност Аджибадем Сити Клиник, " ПФК Левски " и " ПФК ЦСКА София " целят да привлекат публичния интерес към регулярните прегледи и навременната предварителна защита, както и да сложи въпроса за персоналната отговорност към личното здраве и излизането от зоната на комфорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР