От Левски продължават да радват своите фенове с инициативи. 400

...
От Левски продължават да радват своите фенове с инициативи. 400
Коментари Харесай

От Левски продължават да радват феновете - организират обиколка на стадиона за 400 от тях

От Левски не престават да радват своите почитатели с начинания. 400 фена ще мога да създадат обиколка на стадиона от вътрешната страна по случай рождения ден на клуба. През целия ден на следващия ден от клуба са организирали същински празник за всички, обичащи вековия отбор.

Ето какво написаха от Левски:

Левскари,

след края на сезона, в който добавихме 27-ма Купа на България във витрината, идва ред да отпразнуваме 108-мия рожден ден на обичания ни клуб, който е приготвил голям брой изненади за нас.

400 щастливци ще имат опцията да надникнат " в кухнята " на тима, където Мъри Стоилов и екипът му пишат нови страници в славната история на Левски. Официалните обиколки на стадиона, в това число посещаване на тунела и домакинската съблекалня ще бъдат сред 13:00 и 17:00 часа. Обиколките ще бъдат със специфични колекционерски картички на цена 19.14 лв..

От 13:00 пред Сектор А Ви чакат студени питиета и скара, а в 16:00 часа започва и " наследник " концерт с някои от най-обичаните от синята аудитория реализатори отпред с Васко Кръпката и Валди Тотев.
 Драган Михайлович: Левски би трябвало да гледа в бъдещето с упоритост и убеденост
Драган Михайлович: Левски би трябвало да гледа в бъдещето с упоритост и убеденост

Ето какво написа бранителят

Всеки, който към момента не е съумял да допре Купата и да се снима с нея, ще има опция да го направи пред Сектор А, като трофеят ще бъде изложен до клубния музей от 13:00 до 18:45 часа.

Благодарение на генералния спонсор на клуба Palms Bet, пред Сектор А ще бъде ситуиран детски ъгъл с благоприятни условия за доста игри и приятни изненади за дребните левскари.

Точно в 15:00 часа ще отвори и особено обособения офис на сдружението " Левски на Левскарите ", намиращ се директно до клубния музей. В офиса всеки левскар ще може да научи повече за самодейността и да стане пълновръстен член в Сдружението.

Кулминация на целия ден ще е футболната среща сред тимовете " Синя приказка I " - първият тим на Станимир Стоилов, стигнал до ¼ край в Лига Европа и групите на Шампионската лига и " Синя приказка II " - тимът спечелил Купата на България на 15 май.

Входът за мача е с колекционерски билет " 108 години Левски " на цена 19.14 лв., като абонаментните карти за сезон 2021/2022 няма да важат за шоуто.

Преди и по време на мача около Вас ще видите урни, в които ще може да извършите своя подарък за обичания клуб. Не ги подминавайте!

Очакваме ви за следващия наследник празник тази пролет!

<img src= " https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t8d/1/16/1f3df.png " alt= "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР