От Левски представиха нов рекламен партньор. Сините са постигнали договорка

...
От Левски представиха нов рекламен партньор. Сините са постигнали договорка
Коментари Харесай

Левски представи нов рекламен партньор

От Левски показаха нов рекламен сътрудник. " Сините " са постигнали сделка със зеолитна вода " Севтополис ", която ще бъде налична за последователите по време на домакинските мачове на тима.

Ето какво написаха от Левски:

" ПФК Левски подписа контракт с нов рекламен сътрудник - зеолитна вода " Севтополис ". Контрактът е до края на сезон 2021/2022 година.

" Бутилката на вода " Севтополис " ще бъде брандирана с логото на обичания тим и ще бъде налична за последователите по време на мачовете на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов ".

Вода " Севтополис " е пречистена със зеолитен филтър и е структурно изменена. Специалната зеолитна обработка на водата трансформира молекулната й решетка. Тя й придава характерен мек усет и неповторим темперамент.

" Севтополис " е единствената бутилирана вода в България, пречистена със зеолитен филтър, предопределена за ежедневна приложимост, в това число от бебета и деца.

ПФК Левски благодари на зеолитна вода " Севтополис " за търпението и решимостта да се обвърже с най-голямата и известна марка в България ". efbet Лига 14 кръг, сряда 9 декември  Берое 2:1краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР