От Левски обявиха, че ще отбележат подобаващо 80-годишния юбилей от

...
От Левски обявиха, че ще отбележат подобаващо 80-годишния юбилей от
Коментари Харесай

Левски подготвя поредица от изненади за своите фенове

От Левски оповестиха, че ще отбележат уместно 80-годишния празник от рождението на легендата на клуба Георги Аспарухов - Гунди. Това ще се случи на 4 май, когато „ сините “ одобряват в столично дерби Септември от 20:30 часа на „ Герена “, а от клуба дават обещание поредност от изненади за почитателите.
 Левски уважава Гунди със специфична графика Левски уважава Гунди със специфична графика
Ето какво пишат от Левски:

" Левскари, 

На 4 май следва да отбележим 80 години от рождението на легендата на клуба – Георги Аспарухов. В деня на незабравимата деветка с изключение на домакинския мач против отбора на „ Септември “ от 20.30 часа, на „ Герена “ ще ви чакат и поредност от изненади. 

Ще стартираме в 15:00 часа, а в клубната експозиция ще бъдат изложени достоверни предмети, свързани с незабравимия нападател. Пред Сектор „ А “ ще бъде самостоятелен ъгъл за деца, където дребните левскари ще могат да се забавляват в специфични шатри за изобразяване и оцветяване на тематика Гунди, за по-големите ще има атрактивни игри и провокации, а на обособени стени всеки ще може да си направи фотография за спомен. 

Забавленията за дребни и огромни ще бъдат придружени с музика и многообразие от храни и питиета, а в клубния магазин ще може да откриете серия от продукти, особено основани за 80-годишнината от рождението на Георги Аспарухов. 

Подробности за всички планувани интензивности очаквайте в идващите дни! ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР