От Левски излязоха с нова информация относно важната за съществуването

...
От Левски излязоха с нова информация относно важната за съществуването
Коментари Харесай

Левски излезе с информация за акциите на клуба

От Левски излязоха с нова информация по отношение на значимата за съществуването на клуба акция " Акции " 23 ". Тя е подбудена поради многочислените запитвания от сегашни акционери.

Ето какво написа в формалния уебсайт на клуба:

Левскари,

Заради многочислените запитвания от акционери на " Професионален футболен клуб Левски " АД, споделяме с Вас реда, по който актуалните акционери могат да раздробят притежаваните от тях краткотрайни удостоверения или акции на по-малки пакети, които след това да трансферират (джиросат).

Ако новите акционери са вписани в акционерната книга на сдружението преди провеждането на идното общо заседание на 06.04.2023 година, те ще придобият правото да закупят акции от плануваното увеличение на капитала на сдружението. Чрез приложената молба можете да отправите искане до клуба да размени актуалното Ви краткотрайно уверение или акции и да го подмени с нови, което ще Ви разреши да прехвърлите част от Вашите акции на друго лице, а останалите да запазите за Вас.

Бланка-молба-за-замяна-на-ВУ

Молбата следва да отразява точния номер на краткотрайното уверение, което притежавате, както и номерата на акциите, които са инкорпорирани в него. Молбата дружно с истинското краткотрайно уверение или акции се подават на място в административната постройка на клуба в гр. София, ул. " Тодорини кукли " № 47.

Крайният период за подаване на молба за преиздаване на акции е 24.03.2023 година

Новите акционери могат да бъдат вписани в акционерната книга на сдружението със следното заявление не по-късно от 29.03.2023 година

Бланка-вписване-в-акционерна-книга

Може да задавате Вашите въпроси, отнасящи се до акцията във връзка нарастването на капитала на " ПФК Левски " и на мейл или на телефони 0884133543 и 0884188632 сред 9:00 и 17:00 часа всеки работен ден ", оповестяват от Левски.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР