От Lego преди е била сглобявана Toyota, а също и

...
От Lego преди е била сглобявана Toyota, а също и
Коментари Харесай

Как изглежда Lamborghini, сглобено от Lego

От Lego преди е била сглобявана Toyota, а също и по-луксозни коли като Bugatti да вземем за пример. За Lamborghini бихме споделили, че не отстъпва в категорията разкош и също нямаше по какъв начин да не хвърлим един любопитен взор към модела в действителен размер, само че още веднъж - изработен с конструктор.
 Toyota GR Supra, Lego и спортният автомобил, изработен от конструктор, който може да се движи
Да си сглобиш Toyota Supra от Lego

Реални размери, стотици хиляди късчета и задвижване на ток

Конкретният модел Lamborghini, който е бил съединен с Lego, e Sián FKP 37. Нужни са били 400 000 елементи, с цел да бъде пресъздаден той в действителен размер. Освен това трудът, вложен за " построяването " му, се равнява на цели 8600 часа.

Автомобилът, както и се чака, е пластмасов, само че това надалеч не значи, че наподобява по-малко атрактивен от същинския. Lego Lamborghini-то е съвсем идентично с действителната версия, което значи, че и двете коли имат дължина от съвсем пет метра, ширина малко над два метра и височина към един метър.

Задачата да се сглоби един Lamborghini Sián обаче е сложна, и при нея си има специфики. Като да вземем за пример това, че детайлите на Lego са 154 на брой и са все разнообразни, като 20 от тях са били формовани особено, с цел да наподобява колата по-реалистична, написа Car and Driver.
 Lego - по какъв начин се чисти най-бързо и елементарно
Най-бързият и елементарен метод да измием легото на децата

За да заблести от непорочност

Друго забавно за изработването на автомобила, съединен с конструктора, е фактът, че 15 души са се заели с това предизвикателство. Все отново, задачата е била той да е с действителни размери и да наподобява допустимо най-реалистично. И упованията са изцяло оправдани - огромният екип реализира сполучливо един колкото упорит, толкоз и сложен план.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР