От кучето с най-дългите уши до най-високия тийнейджър в света

...
От кучето с най-дългите уши до най-високия тийнейджър в света
Коментари Харесай

От кучето с най-дългите уши до най-високия тийнейджър: Рекордьорите на Гинес за 2022 г.

От кучето с най-дългите уши до най-високия младеж в света - Световните върхове на Гинес разкриха най-новите си рекордьори в изданието на известната книга за 2022 година
Снимка: bTV
To излезе този четвъртък и съдържа редица подвизи, като този на американеца Зион Кларк, който е роден без крайници. Той покори върха за най-бързо вървене на 20 метра на ръце, постигайки го за по-малко от 5 секунди.
Снимка: bTV
" Да бъда рекордьор на Гинес за мен значи, че съм един от най-хубавите, само че в това време това е самопризнание и за фамилията ми, моя роден град и хората, които ме поддържат, тъй като без тях нямаше да съм тук и да върша това за вас ", споделя Кларк.
Снимка: bTV
Британката Бетани Лодж, която е гимнастичка от ранна възраст, пък завоюва купите за най-бързо приплъзване на 100 метра напред и най-вече бърпита със салто обратно за 30 секунди.
Снимка: bTV
" Чувството е необикновено. Това е нещо, което в никакъв случай не съм си и помисляла, че ще направя. Винаги получавах книгите на Гинес, когато бях дребна, четях ги и просто гледах всички невероятни неща, които хората могат да създадат ", спомня си тя.
Снимка: bTV
Сред новите рекордьори с неговите 2 метра и 26 сантиметра е и младежът с най-голям растеж в света - кандаецът Оливие Риу.
Снимка: bTV
" Видях страница от книгата, където друго момче беше оповестено за най-високия младеж, само че той не беше висок колкото мен, тъй че си споделих: " О, може би мога да поуча тази купа ". Така и стана ", споделя Оливие.
Снимка: bTV
Новите попълнения в огромното семейство на Гинес включват още момиче, което сложи връх за най-вече прескачания на личната си коса за 30 секунди, както и куче и котка, които държат върха за най-бързо изминати 5 метра с тротинетка от двойка домашни любимци.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР