От край време ставаме свидетели на просещи по улиците хора.

...
От край време ставаме свидетели на просещи по улиците хора.
Коментари Харесай

Мъж с бинтована ръка проси от шофьори в Пловдив. Те се усъмниха СНИМКИ

От край време ставаме очевидци на просещи по улиците хора. Заради икономическата обстановка в страна ни, броят им доста се е повишил. Коронавирусната пандемия също сложи доста от нас в затруднено състояние.

Днес ви описваме за човек, който събира пари от чакащите коли по светофарите в Пловдив. Мястото е бул. „ Найчо Цанов “, а там утринните тапи са пословични. Господинът от публикуваните фрагменти в мрежата постоянно е срещан на това място. Много водачи са му давали пари.

Но дали мъжът не е лъжец?, питат се те.

Той нормално е виждан с бинтована ръка, само че с времето бинтът се мести на другата!

Това съгласно коментиращи се случва от близо шест месеца, някои даже настояват и година.

„ Този Господин е на светофарите до Сточна гара, преди месеци беше с бинтована ръка, беше просил и му дадох, колкото му дадох, през днешния ден го виждам още веднъж по същия метод, единствено че не помня дали тогава, не си беше бинтовал другата. Мисля че тук става на въпрос за машинация, няма по какъв начин за няколко месеца тази ръка да не се оправи, по-скоро употребява това, с цел да разсъни жал на хората и да ги граби. Който го види да намерения дали да му дава или не.

„ Поне от 6 месеца е там “, „ Втора година аз го засичам “, разясняват под обявата.

„ На такива,пари не давам!, “ заключи различен.

" Този господин израстна по кръстовищата на града! Помня го още като беше 11-12-годишен. Никога не е " работил " нещо друго, " написа мъж.

Друг добави: " Всички тези по светофарите в Пловдив са ментаджии. Виждал съм по какъв начин ги взима кола вечер, и по какъв начин заран им водят лекция преди да почнат. Не си даватайте парите по тези. "

Важно и човешко е да оказваме помощ на хора в потребност. Но дано въпреки всичко бъдем и внимателни, тъй като измамниците се хранят с човещината и съпричастността.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР