, от която можете да се сдобиете с Windows 10 ...

Windows 11 само за €9,99 в голямата софтуерна разпродажба на Keysfan

, от която можете да се сдобиете с Windows 10 единствено за €5,63 и с най-новата версия Office 2021 за €14,05!

Може би имате огромни подозрения по отношение на толкоз ниските цени, само че не се тормозете, това е действително в! Keysfan е дистрибутор на компютърен програмен продукт за международния пазар и подсигурява, че всеки продаден лиценз е същински и сигурен! Ако имате потребност от помощ, Keysfan предлага техническа поддръжка 24/7, с цел да ви помогне да инсталирате вашия артикул или да отговори на вашите въпроси. Най-важното е, че Keysfan дава обещание да ви даде доживотно следпродажбено обслужване, по този начин че да можете да употребявате софтуера с убеденост!

Windows 10 не престава да е най-популярната операционна система и в случай че желаете, можете да надстроите компютъра си до Windows 11 изцяло гратис.

Windows стартира от €5,63

Повечето консуматори имат конфигуриран офис пакет на компютрите си. Той им оказва помощ да извършват множеството от ежедневните си задания. Но потребителите, които са осведомени с Office, са наясно, че формалните цени на Microsoft са прекомерно високи. Сега Office e наличен единствено за €14,05 на PC от!

Office 2021 стартира от €14,05

Пакет! 62% ОТСТЪПКА, Windows OS и MS Office (купон: BKS62)

50% ОТСТЪПКА за Windows – ДА, САМО НА ПОЛОВИН ЦЕНА! (купон: BKS50)

НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ ЗА РАБОТА И ДОМА! (купон: BKS62)

Практични софтуерни принадлежности за комппютъра

Спестяването на пари е извънредно значимо сега, по този начин че когато би трябвало да си купите компютърен програмен продукт, значимо е да намерите на ниска цена и благонадежден уеб страница, с чести покупко-продажби! Keysfan продава истински версии на Windows и Office на супер ниски цени. Keysfan има рейтинг 4.8 в Trustpilot, по този начин че можете да ревизирате и потребителски мнения в.

Имейл за връзка:

Спонсорирано наличие от Keysfan

Източник: technews.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg