От компанията посочват, че това е първа крачка към дигитализиране

...
От компанията посочват, че това е първа крачка към дигитализиране
Коментари Харесай

Евроинс активира онлайн форма за регистриране на щети по имуществени застраховки

От компанията показват, че това е първа крачка към дигитализиране продажбата на застрахователни артикули

Застрахователно сдружение " Евроинс " АД задейства нова услуга за своите клиенти - онлайн вписване на вреди по имуществени застраховки. На специфична страница в корпоративният уебсайт на сдружението всеки клиент с дейна застраховка " Имущество ", при настъпване на застрахователно събитие, покрито по застрахователната лавица, може елементарно, бързо и в действително време да изпрати съобщение за вреда.
Необходимите дейности, които клиентът следва да направи, са детайлно разказани на страницата на сдружението. Клиентът би трябвало да попълни всички наложителни полета, да направи фотоси на повреденото имущество (с мобилен телефон или фотоапарат), които да прикачи към формата, както и в случай че са направени неотложни разноски за избавяне на имуществото, да приложи разходните документи. При вярно попълнени полета в електронната форма, клиентът ще получи имейл в границите на един работен ден с удостоверение и номер на предявената рекламация. На база предоставените документи, претенцията ще бъде обработена и клиентът ще бъде известен за последващия развой на разпродажба в регламентираните от закона периоди.
Онлайн формата за вписване на вреди по имуществени застраховки е първата крачка към дигитализиране продажбата на застрахователни артикули и споразумяване на предявени искания.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР