От Коалиция “За да останат хора в България” изпратиха отворено

...
От Коалиция “За да останат хора в България” изпратиха отворено
Коментари Харесай

Г-жо Фандъкова, следващото искане ще е за оставка! Кажете докога пияни и напушени партийци ще плашат столичани!

От Коалиция “За да останат хора в България” изпратиха отворено писмо до кмета на София Йорданка Фандъкова.

В него те я приканват да приключи самоуправството на „ зелените ”, тъй като тормозят жителите на града, когато и където си изискат и питат за какво към момента общинската администрация не е поискала смяна на наредбите за митингите, с която да се забрани блокирането на кръстовищата в пиковите часове?

Публикуваме писмото без редакторска интервенция.

“Уважаема г-жо Фандъкова, София не е на „ зелените “ и на „ Да, България ”. Вече шеста седмица една дребна група хора, кръстили се „ еколози “, дружно с партийни деятели на ДСБ и „ Да, България ”, се разхождат из центъра на София, сякаш в отбрана на Пирин.

Тези потвърдено политически митинги основават безпорядък и тапи в столицата – хората не могат да се приберат до 22:00 часа от работа. Да не приказваме, че скупчванията на хиляди коли за часове в центъра още повече замърсява въздуха в София.

Г-жо Фандъкова, докога ръководената от Вас Столична община ще позволява самоуправството на „ зелените ” – те тормозят жителите на града, когато и където си изискат. Защо към момента общинската администрация не е поискала смяна на наредбите за митингите, с която да се забрани блокирането на кръстовищата в пиковите часове? Какво пречи да има възбрана за събития, които се провеждат в тъмните часове на деня.

Наясно ли е общината, че доста от тези „ природозащитници “ и партийни деятели се разхождат по цяла нощ във очевидно нетрезво положение и, може би, под въздействието на опиати, а хората ги е боязън да минават около тях? Докога ще се търпи това безчинство над софиянци, г-жо Фандъкова”.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР