Еминем моли републиканеца Рамасвами да не използва музиката му в президентската кампания

...
От Канишка СингхВАШИНГТОН (Ройтерс) – Американският рапър Еминем поиска от
Коментари Харесай

От Канишка Сингх

ВАШИНГТОН (Ройтерс) – Американският рапър Еминем поиска от републиканския кандидат за президент Вивек Рамасвами, мултимилионер, бивш изпълнителен директор на биотехнологиите, да не използва музиката си по време на президентската си кампания, според писмо, разкрито в понеделник.

В писмото от 23 август, което беше съобщено първо от Daily Mail, BMI, организация за права на изпълнение, информира Кампанията на Рамасвами по искане на рапъра, че вече няма да лицензира музиката на Еминем за използване от кампанията на Рамасвами.

„BMI получи съобщение от Маршал Б. Матерс, III, професионално известен като Еминем, възразяващо срещу Vivek Кампанията на Рамасвами използва музикалната композиция на Еминем („Eminem Works“) и иска BMI да премахне всички произведения на Еминем от Споразумението“, се казва в писмото на BMI.

Кампанията на Рамасвами каза на CNN, че ще изпълни искането да спре да използва музиката на Еминем.

Рамасвами, бизнесмен без политически опит, се издигаше в някои социологически проучвания и нарече съперниците си „купени и платени“.

The 38-годишният технологичен предприемач беше в центъра на много от най-драматичните моменти от първия републикански първичен дебат миналата седмица.

Рамасвами, яростен защитник на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп, беше изправен пред много входящ огън от неговия по-опитни съперници, които изглежда го възприемат като по-голяма заплаха от губернатора на Флорида Рон ДеСантис, който изостава от Тръмп като второ място дълго време в първичните избори на Републиканската партия.

Тръмп, преобладаващият лидер в първичното състезание, пропусна първия дебат миналата седмица. Той даде интервю на бившия водещ на Fox News Тъкър Карлсън, което беше пуснато в X, преди това се наричаше Twitter, по същото време като републиканския дебат.

(Репортаж от Канишка Сингх във Вашингтон; Редактиране от Лесли Адлър )

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР