От кал да е, Иван да е! Това е казал

...
От кал да е, Иван да е! Това е казал
Коментари Харесай

Ето кои популярни българи ще вдигат наздравици за Ивановден

От тиня да е, Иван да е! Това е споделил умно народът, само че когато приказваме за известни Ивановци у нас, няма потребност да са от " тиня ", тъй като празнуващите през днешния ден са доста. Кои са известните българи, за които празникът ще е специфичен? Вижте в канала във vbox7:

Ивет Лалова

Нашата обичана лекоатлетка посрещна Нова година в Дубай, а от фотосите ѝ съдим, че към момента е там. " Новата година не значи нищо, в случай че не излезеш от зоната си на комфорт ", написа в story-та.
               

A post shared by (@ivet_lalova) on Jan 4, 2020 at 6:24am PST

Емилия

Синът на певицата се споделя Иван и празникът за нея е в действителност специфичен. " Гордеем се доста с теб и сме до теб във всичко!!!Върви напред с гордо вдигната глава ", написа под фотографията тя.
               

A post shared by (@emilia.online) on Jan 6, 2020 at 10:22pm PST

Ивон Динев

Дъщерята на поп-фолк певицата Анелия навърши 16 години в края на 2019 година, а през днешния ден е една от хилядите приемащи поздравления. Преди дни майка ѝ разгласява lip sync на щерка си, което обаче провокира доста отрицателни реакции.
                 
on Jan 3, 2020 at 6:26am PST

Малката

Певицата, която до неотдавна се подвизаваше като Ванеса, в действителност по персонална карта е Ваня, което я прави празнуваща през днешния ден. Малката не е доста дейна в обществените мрежи и последната ѝ фотография е към елхата.-->
               

A post shared by (@malkata.official) on Dec 25, 2019 at 5:32am PST

Ивана Главчева

Дъщерята на Ванко 1 е по пистите на родните курорти, тъй че няма да се изненадаме, в случай че вдигне тост за празника си от някоя механа.
               

A post shared by (@glavchevva) on Jan 4, 2020 at 7:25am PST

Ива Русинова

Красивото прелъщение на българския дрифт също е измежду празнуващите през днешния ден. Празникът за нея сигурно ще бъде незабравим, защото дрифтърката е бременна.
               

A post shared by (@ivarusinova) on Nov 17, 2019 at 3:40am PST

Жана Бергендорф

Ако имате познати, носещи името Жана, честитете им, тъй като и те имат имен ден. И тя, като редица известни българи, е в Банско.
                 
on Dec 29, 2019 at 5:23am PST

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР