От какво се нуждае перфектната снимка в Инстаграм - мрежата,

...
От какво се нуждае перфектната снимка в Инстаграм - мрежата,
Коментари Харесай

Какво правят мъжете за перфектна снимка на гаджето

От какво се нуждае съвършената фотография в Инстаграм - мрежата, в която в днешни дни милиони хора споделят живота и делника си.

Отговорът е - добър фотограф. Колкото и красива паница с храна да са ви сервирали в ресторанта, или колкото и красива да е гледката, на която сте се натъкнали при следващото пътешестване, в случай че не умеете да уловите фрагмента по верния метод, няма да получите доста лайкове.

Не е наложително да сте професионален фотограф за задачата, нито да имате натъртено око за тези неща, необходим ви е единствено подобаващ асистент. А кой прави по-секси фотоси на една жена, от нейния личен другар.

Всъщност значително са девойките, които би трябвало да благодарят за хубавите фотоси точно на половинките си. Мъжете, които с всички старания се пробват да снимат фрагмента, който ще събере стотици, даже хиляда лайкове. Без значение дали се постанова да лежат на земята, да коленичат в пясъка или да висят от някое дърво.

ВИЖТЕ КАКВО ПРАВЯТ МЪЖЕТЕ ЗА ПЕРФЕКТНА СНИМКА НА ГАДЖЕТО

Колко мъчно е да хванеш точния миг с приятелката си по време на почивка, ни издава Инстаграм профила Boyfriends of insta. Създаден от двама австралийци, акаунтът със смешни фотоси от вида "какво коства съвършената фотография " има над 130 хиляди почитатели.

Във видеото горе вижте фотоси, снимани в точния миг.

Посмейте се още с:

Фотошоп-гуру преобразява фотосите на хората

Фантазиите на един турски фотограф в изумителни колажи

10 занимателни фотоси на малко... глупави хора

Когато заспиш на несъответствуващото място и всички схванат

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР