От какво се нуждае човек, за да прекара перфектната вечер?

...
От какво се нуждае човек, за да прекара перфектната вечер?
Коментари Харесай

За първи път в Пловдив: Ексклузивна световна премиера и дегустация на пури

От какво се нуждае човек, с цел да прекара съвършената вечер? Хубава музика, качествено уиски, приятна компания и една добра пура. Именно на сходно събитие станаха очевидци пловдивчани и посетители на града във вторник вечер в пиано бар „ Синатра ”.
Прочетете още
Подобно грандиозно събитие се организира за първи път в Пловдив, а точно - Световна премиера на пури. На него участваха видни пловдивски бохеми, притежатели на заведения, лекари и даже лица от политическата сцена.

Ценителите на качествения тютюн имаха опция да видят онлайн премиерата на юбилейното издание на едни от най-харесваните пури в света - Liga Privada 10 Aniversario Selección de Mercado, както и извънредна среща със специфичните посетители от Drew Estate.

На шоуто участваха едни от най-влиятелните имена във компанията - Едурд Уонг, Кристофър Турко и Рикардо Ортиз, като дружно с тях гостите за първи път дегустираха тази най-нова серия пури. Специално за събитието множеството присъстващи се любуваха на персонална среща с харизматичния Педро Гомез - световният бранд дипломат и представител на Drew Estate.

Те получиха грамоти за почетни членове на Gentlemen`s Club Philippopolis от ръководителя Красимир Джамбазов.



Пловдив бе определен като част от международното турне на пурите, което минава и през Турция, Германия, Унгария и Румъния.

За специфичната вечер Gentlemen`s Club Philippopolis си сътрудничи с Best Cigars България като формален сътрудник. 

За събитието гостите можеха да се възползват от специфичен куверт, който включваше премиерната пура + пура подарък, марково уиски, безалкохолни питиета, подбрана особено за дегустацията храна и акомпанимент на музикантите от бар " Синатра ".

На сцената Педро Гомез показа с гостите на събитието по какъв начин е извървял пътя от фабриката до мениджмънта и описа историята на най-хубавите пури в света. За него цената не е определяща за качеството на дадена пура и най-важното за положителното преживяване е тя да бъде споделена с приятна компания.

„ Именно в сходна атмосфера ще се насладите на най-хубавите пури, които в миналото сме правили ", сподели още Педро Гомез. Той благодари на всички, че споделят тази прелестна вечер с него и се надява моментът и усета на пурите му да останат, тъй като „ най-хубавата пура е тази, която в никакъв случай не се не помни ”.

В разгара на вечерта се организира и особено проведена лотария на Drew Estate за всички присъстващи със специфични изненади и доста дарове, включващи дизайнерски пепелници и неповторими по рода си запалки.

Пред кореспондент на TrafficNews Педро Гомез описа, че е извънредно впечатлен от Пловдив и сигурно ще посети града ново. За късия си престой тук той е разкрил доста другари и е обиколил най-красивите места под тепетата. Впечатлен е от архитектурата и от опцията да се допре до един от най-древните градове в света.

За почитателите на пурите той даде съвет всеки да откри „ своята ” и да я споделя с обичаните хора. „ Най-важното нещо е положителната компания. За мен няма значение напитката с която се комбинират пурите, всеки може да избере това, което му харесва – от кафе до най-елитните напитки ”, сподели още Гомез.







Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР