От JPMorgan изглежда не са много сигурни по отношение на

...
От JPMorgan изглежда не са много сигурни по отношение на
Коментари Харесай

Етериум: JPMorgan не вижда голяма вероятност да има одобрен ETF скоро

От JPMorgan наподобява не са доста сигурни във връзка с това, че Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища (SEC) ще утвърди спот Етериум (ETH) борсово търгуваните фондове (ETF) през май - първичния краен период.

Според Николаос Панигирцоглу от JPMorgan, с цел да може SEC да даде зелена светлина на спот ETF за Етериум , евентуално ще би трябвало да категоризира Етериум като стока, сходно на Биткойн, а не като скъпа книга. Панигирцоглу обаче изрази песимизъм, потвърждавайки, че вероятността SEC да класифицира Етериум като стока преди май е не повече от 50%.

Въпреки неотдавнашното утвърждение на спот Биткойн ETF от SEC, Експертът допуска, че SEC продължава да твърди, че смята всички криптовалути, като се изключи Биткойн, за скъпи бумаги. Миналата година JPMorgan предложи опцията Етериум да бъде подложен в обособена категория, с цел да се избегне обозначаването му като скъпа книга.

Председателят на SEC Гари Генслер по-рано акцентира, че токените, употребяващи стейкинг протоколи, като токена ETH, биха могли да се преглеждат като скъпи бумаги според американското законодателство. Отказът на Генслер да удостовери статута на ETH като скъпа книга по време на чуване в Конгреса и неотдавнашните му изказвания при одобряването на спот Биткойн ETF допускат внимателен метод към скъпите бумаги на криптоактивите.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР