От jenata.blitz.bg често попадат на необичайни истории от живота. Така

...
От jenata.blitz.bg често попадат на необичайни истории от живота. Така
Коментари Харесай

Сапунка: Булка избяга от сватбата с бащата на младоженеца, а младежът се залюби с...

От jenata.blitz.bg постоянно попадат на необикновени истории от живота. Така да вземем за пример преди време ви споделиха невероятната преживелица за това по какъв начин мъж оказа помощ на пенсионерка да смени гума на колата, само че едвам вечерта разбра коя в действителност е тя.

Сега от jenata.blitz.bg попаднахме на друга чудна история. Тя е за една необикновена женитба, която приключва по доста невероятен, само че сполучливо за всички нейни участници метод.

Мария и Алберт излизали повече от две години. дълго време умували и най-после решили да вдигнат женитба.

Това беше значима стъпка за тях, както и за техните родители. Алберт живееше с майка си, която била сама. Тя се развела от дълго време и макар че Мария познаваше бъдещия си свекър, те общуваха настрана от останалата част от фамилията.

Бащата на Алберт – Егор, познавал бъдещата си снаха. Майката на Алберт в действителност желала синът й да се венчае за Мария. Не за друго, само че родителите на момичето имали сполучлив бизнес, в който майката на момчето била вложила.

Тя била сигурна, че сватбата сред двамата ще укрепи капитала й и ще й подсигурява положителни облаги в бъдеще.

Уви, колкото повече време минавало толкоз повече Мария се разочаровала от избраника си. Той или изчезвал за няколко дни, или пък се прибирал в несъответстващо положение.

Тя споделила страховете си, че даже и да се ожени за него връзката им е обречена на неуспех, само че никой не я послушал и й обяснявали, че бърка, а щом се венчаят той ще се промени. Всички били сигурни, че момичето просто е нервно преди огромния ден.

Страховете на момичето бяха доказани от сестра й Ксения.

„ Дълго мълчах, само че като видях какъв брой се мъчи Мария взех решение да й кажа тайната си “, споделя сестрата на бъдещата младоженка.

Ксения споделила на Мария, че годеникът й от дълго време я свалял. Тогава бъдещата младоженка още веднъж поискала да скапе сватбата, само че този път родителите й я натиснали и я принудили да се венчае за Алберт.

Но тъкмо в сватбения ден се случило нещо ненадейно. Толкова изненадващо, че никой не повярвал какво тъкмо се случва.

Все отново от jenata.blitz.bg държат да уточнят, че непредвиденият край е с безумно изненадваща и щастлива развръзка.

Каква е тя ще научите единствено на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР