От известно време Въздушно-космическите сили на Руската федерация за първи

...
От известно време Въздушно-космическите сили на Руската федерация за първи
Коментари Харесай

Тайният коз на Путин: Какви оръжия Русия все още не е използвала в Украйна?

От известно време Въздушно-космическите сили на Руската федерация за първи път употребяват новия си комплекс за въздушно разузнаване в Украйна. Построен е въз основата на свръхзвуковия изтребител-бомбардировач Су-34, оповестява сръбският, представен от

Машината може с висока акуратност да дефинира координатите и други параметри на противников цели, изключително позициите на Противовъздушна отбрана и украинските радари.

Руснаците тестваха дребна част от най-новите си оръжия в Украйна, като се стартира от бойните машини БМД-4М с оръдия диаметър 2А70 100 мм и се стигне до МиГ-31 с хиперзвукова система „ Кинжал “, която взриви освен противоракетната система и нуклеарен бункер на въоръжените сили на Украйна дружно с аварийна балистична система Точка-У, само че и доверието на командването на въоръжените сили на Украйна и НАТО, разяснява изданието.

Руските многофункционални изтребители пето потомство Су-57 също демонстрираха своята успеваемост.

При решение на дилемите по заличаване на противовъздушната защита на съперника „ Сухой” образуват неповторима осведомителна мрежа. Обявено беше потреблението на най-новия съветски лек ударен безпилотен летателен уред от комплекса " Ласточка ".

Какви оръжия Русия към момента не е употребила в Украйна?

Въпреки най-широкия набор от средства, употребявани от съветската войска в Северния боен окръг, към момента не се употребяват разнообразни типове оръжия. Експертите и изключително американците от аналитичния уебсайт 19 FortiFive, да вземем за пример, недоумяват за какво руснаците още не са употребили един от главните си козове - танка Т-14 Армата.

T-14 може бързо да покрие огромни територии с помощта на своя мотор с мощ 1500 конски сили и огромен контейнер за гориво. Той също по този начин може да обезврежда украинската пехота отдалеко, употребявайки нови ракети и система за ръководство на огъня. Те бяха тествани в Сирия, с цел да се вземат поради всички нюанси в бойните условия и потреблението на танкове от това потомство наподобява разумно.

За това обаче има пояснение. В Украйна съветската войска употребява класическата система на сухопътните сили с нови тактически маневри, които вършат невероятно въоръжените сили на Украйна да плануват идната стъпка. Тестването на Т-14 в тази настройка към момента няма смисъл и към момента се създават нови схеми за потребление на оборудването.

Досега ударни версии на бойните роботи от серията " Уран " не са употребявани на територията на Украйна.

Що се отнася до някои типове оръжия, не е известно сигурно дали се употребяват.

Например, стратегическата крилата ракета въздух-земя Х-101 (с обхват 5500 км) с технология за радарна отбрана, която може да носи и нуклеарна бойна глава. Може да се употребява от далечната авиация, само че данни за потреблението й в Украйна към момента няма, макар че ракетоносците Ту-22М3 и Ту-160 не престават да носят „ бойно дежурство “.

В арсенала на Русия има и системи за радиоелектронна битка " Палантин-К " и " Красуха ", които биха разрешили по-ефективна битка с безпилотните самолети на съперника, само че на практика няма данни за потреблението им в Украйна.

Русия към момента употребява мирновременна военна формация, а не пълноценна мобилизирана войска. За множеството типове модерни оръжия няма съответни задания.

И въпреки всичко смъртоносните оръжия може да бъдат впрегнати в напечена обстановка, обобщава изданието.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР