От известно време се говореше неофициално в средите на Холивуд

...
От известно време се говореше неофициално в средите на Холивуд
Коментари Харесай

Брус Уилис страда от болест, засягаща говора му, оттегля се от киното

От известно време се говореше импровизирано в средите на Холивуд за проблемите с паметта на 67-годишния Брус Уилис. Някои режисьори, работили неотдавна с артиста, разясниха в обществените мрежи, че ситуацията е доста тежко и е извънредно мъчно, съвсем невероятно, да се снима с него.

За страдание слуховете са оказаха правилни и фамилията му публично удостовери информациите за болестта му. Въпреки че се говореше за деменция, в действителност става въпрос за афазия, което не прави казуса по-малък. Страдащите от тази болест губят отчасти или изцяло способността си да приказват. Те имат проблеми още с разбирането, писането, четенето, смятането. Причината за това заболяване е мозъчно увреждане, най-често дължащо се на инсулт или израстък. Това е и повода на Брус Уилис да му е невероятно да упражнява към този момент специалността си.

Според осведомени, той е бил диагностициран още през 2020 година, когато са почнали по-сериозните признаци на болестта. Поради тази причина е приел всички вероятни оферти за филми и функции, знаейки, че са му последни. През последните две години той е снимал близо 20 кино лентата, половината от които са на стадий постпродукция.

Повечето от заглавията са снимани близо да дома му, с цел да може околните му да оказват помощ. Понякога се е налагало потреблението съвсем от самото начало на дубльор, при други случаи пък присъединяване му е било орязано до най-малко, заради невъзможността да се оправи с репликите и текста.

“Искахме да споделим, че нашият обичан Брус от известно време има проблеми със здравето и неотдавна бе диагностициран с афазия, която визира когнитивните умения. В резултат на това и след съществено обсъждане Брус поставя края на кариерата си, която постоянно е означавала толкоз доста за него.

Този интервал е обвързван с доста провокации за фамилията ни и оценяваме вашата неспирна обич, съчувствие и поддръжка “, се споделя в формалното известие, направено от актуалната му брачна половинка Ема, и подписано както от нея, по този начин и от някогашната му половинка Деми Мур и всичките му деца. Уилис е благополучен татко на пет дъщери.

В този интервал всички близки на Брус Уилис са до него и дружно се пробват да му оказват помощ с компликациите, пред които се изправя.

Източник: EVA
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР