От известно време насам лавина от чувства разяжда душата на

...
От известно време насам лавина от чувства разяжда душата на
Коментари Харесай

Ядът към Елвиса я скапа: Той си гледа кефа, а Емануела показа сгърчено и състарено лице!

От известно време насам лавина от усеща разяжда душата на Емануела и това е видно за всички. Певицата не стопира да се занимава с сякаш някогашния си Мартин Николов - Елвиса като се люшка сред двата полюса - любов и неистова ненавист.

Когато Елвиса влизаше в " Игри на волята ", чалга дивата се късаше да го хвали, че и на няколко пъти го въздигна до небесата какъв необикновен ухажор бил. После, откакто се разбра, че Мартинчо е " онодил " евтината Денислава Велкова в предаването, Емито не спря да написа срещу него, да се пени и да се гневи.

Всички тези страсти, най-вече отрицателни обаче, се отразяват зле не на Мартин, а на самата нея. Днес консуматори не можаха да познаят до неотдавна хубавата и атрактивна Емануела в дамата, която видяха на фотографията. Та тя безусловно се е състарила и някак се е " сгърчила ", както разясняват консуматори. А това, несъмнено, е разследване и отражение на на къртовския й физически труд, а на негативизмът, който бушува в нея.

" Направо не я познахме, все едно е някакво неясно копие на онази Емануела, която беше цялата огън и живот. Трябва да се отърве час по-скоро от тези свои усеща към Мартин, в случай че не желае изцяло да се съсипе. Едно стана ясно от цялата тази история и то е, че Елвиса не е за нея, тази връзка е токсична ", разясняват в нета.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Мартин Николов Елвиса Емануела Елвиса Денислава Велкова Игри на волята
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР