От известно време Анелия се радва на нова любов. Бившата

...
От известно време Анелия се радва на нова любов. Бившата
Коментари Харесай

Уреди се! Богат любовник обзаведе палата на Анелия! Вижте кой е той:


От известно време Анелия се радва на нова обич. Бившата брачна половинка на Коко Динев е забърсала още веднъж доста състоятелен мъж, само че този път чужденец.

Певицата има връзка с богат турчин, който я глези като принцеса, издават от сектора. Мъжът е към 45- годишен. Именно той подарил на първокласното обзавеждане за палата й в Драгалевци, в който тя живее от лятото.

Фолк дивата се снабди с имота още през 2014, като той бил подарък от Коко Динев за щерка им Ивон. Анелия се зае да строи къща върху апетитния парцел. Но единствено няколко месеца след началото на работата, тя трябваше да замрази обекта, защото й свършиха спестяванията.
Снимка от новия дом на Анелия
Строителството лиши цели две години, както и всички пари на фолкаджийката. И надали щеше да го подреди толкоз първокласно и бързо, в случай че не беше новата й възлюбена, шушукат във фолк средите.

Турският милионер не жалил средства, с цел да зарадва певицата. Той се бръкнал със солидни суми, с цел да купи най- положителното обзавеждане за нея. Целият харч за мебелировката излязъл към 300 бона, като главната част била платена от гаджето на Анелия.

Така, певицата и щерка й заживяха в първокласната къща през лятото. А фолк дивата не пропусна да се покаже екстрите, които има парцела й – в това число басейн и домакински кино- салон.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР