От известно време 43-годишната Естер Мейсън и мъжът й Роб

...
От известно време 43-годишната Естер Мейсън и мъжът й Роб
Коментари Харесай

Жена непрекъснато слушаше концерти на пиано в дома си, а когато видя кой е маестрото, онемя от почуда ВИДЕО

От известно време 43-годишната Естер Мейсън и мъжът й Роб били обезпокоявани от необикновен звук – някой свирел на пиано и даже си „ припявал”.

В началото това ставало единствено денем. Съседите на фамилията даже похвалили щерка им поради усърдието, което поставя в уроците си по музика. След това обаче музиката почнала да се чува и през нощта.

Един ден Естер решила да изясни на щерка си, че е по-добре да свири през светлата част на денонощието, слязла на първия етаж и безусловно се ококорила. На пианото свирел и виел далматинецът им Декстър. Когато видял стопанката си, се стреснал и спрял.




От този ден дамата не спряла с опитите си да запечата осъществяванията му. И най-сетне упоритостта й се увенчала с триумф. Естер даже отбелязва, че този път Декстър е бил доста въодушевен. Вероятно причина за това били нотите към мюзикъла „ Котките”, които били на пианото, написа Metro.

„ Купихме пиано, с цел да може щерка ни да свири, само че в този момент изрично мога да кажа, че по-добрият музикант в фамилията е Декстър”, признава дамата.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР