От Изправи се БГ! Ние идваме! подкрепихме Румен Радев още

...
От Изправи се БГ! Ние идваме! подкрепихме Румен Радев още
Коментари Харесай

Манолова: Очаквам, че Хаджигенов и Бабикян също ще подкрепят Румен Радев

От " Изправи се БГ! Ние идваме! " подкрепихме Румен Радев още през февруари. Ние сме две цивилен платформи, сега в " Ние идваме " тече полемика и те ще вземат своето решение в края на седмицата, само че моето очакване е, че те също ще поддържат Румен Радев.

Така водачът на ИБГНИ Мая Манолова разяснява изказванията, че групировката на адв. Николай Хаджигенов и Арман Бабикян ще застане зад кандидатурата на Лозан Панов на идните президентски избори.

По думите ѝ Радев е единственият, застанал на страната на протестиращите предишното лято, а съгласно нея кандидатурата на проф. Анастас Герджиков за първия пост в страната е необяснима.

" Проф. Герджиков несъмнено е почитан професор. Аз обаче нямам пояснение за какво един подобен почитан човек ще води борбата на Бойко Борисов и ГЕРБ в президентските избори, откакто студентите на неговия университет бяха по площадите ", сподели тя.

Лидерът на " Изправи се БГ! Ние идваме! " разяснява и разкритията на досиетата " Пандора ", като съобщи, че не е обикновено сходна информация да доближава до българските жители " от чужбина " и е време българските институции да се задействат, тъй като " хората желаят цялата истина ".

Мая Манолова прикани за изключителни ограничения, свързани с възходящата инфлация и нарасналите цени на тока, парното и природния газ.

" Инфлацията лети нагоре, всички цени порастват, което значи и повече доходи в държавната хазна. Компенсирането на дребния и междинния бизнес, както и на семействата, може да бъде поето от страната. Нашето предложение е тя да компенсира с по 120 лв. за мегаватчас бизнеса за интервала от 1 октомври до 1 април. На месечна база това ще коства сред 150 и 180 милиона лв.. Повишението на цените за семействата също би трябвало да бъде поето напълно от страната ", изясни Манолова.

Тя добави, че държавна помощ би трябвало да бъде оказана и на служащите във въглищните централи и страната да се бори за оптимално удължение на периода им за работа до интервала 2038 - 2040 година

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР