От ИТН искат да бъдат нови и хубави и вечно

...
От ИТН искат да бъдат нови и хубави и вечно
Коментари Харесай

Станишев: От ИТН искат да са вечно обичани

„ От Има Такъв Народ желаят да бъдат нови и хубави и постоянно обичани. Това няма по какъв начин да стане, тъй като какъвто и кабинет да основат, ще бъде наименуван четворната коалиция. “ Това съобщи в ефира на Nova водачът на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев.

„ Вярвам в искреността на „ ИТН “ да създадат смяна, въпросът е дали знаят по какъв начин да подходят политически “, разяснява той.

Според него дали Има Такъв Народ ще успее „ да промени обстановката в страната и да направи промени “ ще стане ясно, когато е по-ясен съставът на държавното управление. По думите му ръководство с плаващи болшинства би било мъчно.

„ Каквото и държавно управление да се направи, поради изпитаният, пред които е изправена България, през които ще би трябвало да минем, промени се вършат постоянно, тъй че има и недоволно. Много елементарно се огъват под натиска, а една ръководеща партия би трябвало да носи рецензии “, изясни още Станишев.

Той разяснява и обстановката в Българска социалистическа партия и представянето на партията на отминалите избори. Заяви, че актуалният водач, Корнелия Нинова, би трябвало да си подаде оставката, тъй като това е методът да се търси възобновяване на доверието. „ Българска социалистическа партия е най-големият губещ за последните два парламентарни избора от април и май “, заключи той и добави, че поканата за договаряния от Има Такъв Народ към Българска социалистическа партия е късмет партията на Нинова да извоюва свои политики в кабинета, стига да го поддържа.

Станишев добави, че се усеща потиснат поради Българска социалистическа партия. „ Винаги Българска социалистическа партия се е борила за първото място, в този момент се борим да не паднем на четвърто “, означи той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР