От италианския гранд Ювентус са се свързали с Пари Сен

...
От италианския гранд Ювентус са се свързали с Пари Сен
Коментари Харесай

Ювентус с оферта към ПСЖ за размяна Дибала за Икарди

От италианския гранд Ювентус са се свързали с Пари Сен Жермен, с цел да дискутират евентуална замяна на играчи. Става дума за аржентинците Пауло Дибала и Мауро Икарди, написа Football Italia. Сайтът прибавя, че от Старата госпожа възнамеряват да се срещнат скоро и със брачната половинка и персонален сътрудник на някогашния нападател на Интер Икарди - Уанда Нара.

Мауро Икарди бе свързван с трансфер в Ювентус още като футболист на " нерадзурите ", само че в последна сметка се озова в Париж. Бъдещето на Дибала в торинския гранд пък не е доста ясно, а договорът му с клуба изтича на 30 юни 2022 година. В Ювентус евентуално ще се опитат да продадат Дибала това лято, в случай че той не подпише нов контракт с клуба, тъй като в противоположен случай рискуват да го изгубят без никаква отплата след края на идващия сезон.

Тази седмица Дибала вкара гол при успеха с 2:1 против Наполи, само че аржентинецът пропусна прекалено много срещи на Старата госпожа този сезон поради разнообразни здравословни аргументи. От началото на сезона Дибала има едвам 4 гола в 17 мача във всички шампионати. Икарди пък не впечатлява изключително с изявите си за ПСЖ този сезон, като е записал едвам 19 мача и 7 гола във всички шампионати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР