От iPhone 15 до Google Pixel 8 и много други

...
От iPhone 15 до Google Pixel 8 и много други
Коментари Харесай

Най-очакваните смартфони за 2023 година

От iPhone 15 до Гугъл Pixel 8 и доста други

Емил Василев преди 9 секунди 0 Сподели

Най-четени

IT НовиниЕмил Василев - 17:00 | 06.03.2023

Забраната за 8K тв приемници в Европейски Съюз влиза в действие – ето по какъв начин Samsung я заобиколи

IT НовиниДаниел Десподов - 13:10 | 06.03.2023

Известен нидерландски сеизмолог предвижда трусове в 12 области на планетата

АвтомобилиИван Давидов - 9:40 | 05.03.2023

ТОП 10 на вълците в овча кожа измежду автомбилите

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

2022 беше страхотна година за смарт телефоните, само че софтуерната промишленост в никакъв случай не спи, тъй че в този момент гледаме напред към смарт телефоните, които ще излязат през тази година и доста от тях се обрисуват да бъдат доста забавни и вълнуващи.

Изтичанията и слуховете към този момент дадоха изясненост за много за основни смарт телефони като Samsung Galaxy Z Fold/Flip 5 и линията iPhone 15 и те сигурно се подреждат измежду най-очакваните телефони за 2023 година.

Има и по-малко явни, само че не по-малко вълнуващи идни смарт телефони от марки като Xiaomi, Sony и други.

В този лист TechRadar подредиха смарт телефоните, които се чакат с най-голямо неспокойствие през тази година. Това са смарт телефони, които в множеството случаи евентуално ще бъдат неповторими. Нека ги разгледаме:

Гугъл Pixel 8

Гугъл Pixel 7 излезе на пазара през октомври 2022 година, само че той и Pixel 7 Pro бяха толкоз положителни, че към този момент нямаме самообладание да забележим какво ще подготви Гугъл за Pixel 8.

Досега няма доста информация този предстоящ смарт телефон, като се изключи че евентуално ще употребява чипсет Tensor 3, ще поддържа сателитни връзки и че може би ще има 12 GB RAM, само че се чака водещи в класа си камери и като цяло добър програмен продукт.

Гугъл Pixel Fold

Сгъваемият Гугъл Pixel е телефон, за който слушаме от години, а неотдавна се появиха оферти, че може да се появи през първото тримесечие на 2023 година, и по-точно през май тази година.

Въз основа на досегашните клюки Гугъл Pixel Fold може да има 7,6-инчов сгъваем OLED екран, 5,8-инчов челен екран и чипсет Tensor – или по-точно Tensor G2. Той може да наподобява и на телефона от изображението нагоре, за което източниците настояват че ще наподобява по този метод.

Има различия във връзка с камерите, само че и те може да създадат усещане, като едно от приключванията сочи композиция от 64MP / 12,2MP / 10MP задна камера.

Засега е добре да приемем всичко това с доза подозрение, само че в последна сметка това може да се окаже един от дребното сгъваеми смарт телефони, които не са на Samsung и за които си коства да се вълнуваме.

iPhone 15 Ultra

Очевидно е, че цялата линия iPhone 15 е извънредно предстояща, само че най-вече вълнува възможния iPhone 15 Pro Max/Ultra.

Според някои клюки този телефон би могъл да се появи на мястото на iPhone 15 Pro Max и би могъл да има по-добри камери даже от iPhone 15 Pro, в това число перископен обектив с огромен обсег, както и усъвършенствания върху живота на батерията, титаниев корпус и евентуално доста висока цена.

Това евентуално няма да се появи преди септември 2023 година, в случай че въобще се появи, само че това е телефон, за който може да желаете да спестите, защото iPhone 15 Ultra евентуално ще бъде извънредно безценен.

Samsung Galaxy Z Fold 5

Samsung Galaxy Z Fold 5 ще бъде идващият сгъваем флагман на Samsung, само че не се чака да излезе на пазара преди август, тъй че има още време за очакване.

В този ред на мисли към момента не се знае и доста за него, само че едно ранно приключване на данни сочи, че в него ще се употребява мощния чипсет Snapdragon 8 Gen 2 и има сходни камери като в Galaxy Z Fold 4.

Всъщност той може да е сходен на Z Fold 4 и по други способи, като съгласно слуховете ще има същата памет и същия размер на капака на екрана. Въпреки това пантата му може да получи огромен ъпгрейд, с нов дизайн, който ще разрешава на телефона да се сгъва плоско, вместо да оставя празнота сред двете половини на екрана.

Ако не друго, очаквайте той да има огромен сгъваем екран, с цел да може да се употребява като таблет, в композиция с сходна огромна цена.

Sony Xperia I V

Sony Xperia I IV беше един от най-интересните телефони през миналата година, наред с други неща, с помощта на камерата с непрестанно оптично нарастване. Това е функционалност, която няма да намерите при други марки, и точно тя оказа помощ на флагмана на Sony да се открои от тълпата.

Досега няма доста изтекла информация за Xperia 1 V, само че изтеклите изображения подсказват, че той може да има сходен дизайн на настоящия модел, само че с нов избор на камери. Очаквайте го към средата на тази година.

Samsung Galaxy Z Flip 5

Заедно със Samsung Galaxy Z Fold 5 се чака и Samsung Galaxy Z Flip 5, който евентуално ще бъде по-продаваният от двата, с помощта на по-приемливата си цена.

Съобщава се, че този иден сгъваем смарт телефон вид мида ще употребява чипсета от най-голям клас Snapdragon 8 Gen 2, ще има 3,3- или 3,4-инчов челен екран (в съпоставяне с 1,9 инча при Samsung Galaxy Z Flip 4) и ще има по-малко забележима дипла от сегашния модел.

Всичко това звучи доста обещаващо, само че Samsung ще би трябвало да си свърши работата, с цел да остане на върха при сгъваемите смарт телефони, тъй като се чака мощната конкуренция от страна на Oppo, Motorola и други производители, които се готвят да показват своите сгъваеми смарт телефони скоро.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР