От името на семейството искам да изразя благодарността си към

...
От името на семейството искам да изразя благодарността си към
Коментари Харесай

Искам Да Ме Погребете С Пари В Ръка И Каскет На Главата! Тъга И Сълзи На Поклонението На Шабан Шаулич

От името на фамилията желая да изразя благодарността си към вас. Сега, апелирам, за финален път да последваме нашия Шабан ", сподели неговият другар Горан Йованович.

Хиляди отдадоха последна респект към починалия Шаулич. Певицата Цеца Величкович дойде съпроводена от сестра си Лидия. Външният министър на Сърбия Ивица Дачич също участва.

Сестрата на Шабан - Сарайка Чакич, дойде на гробището и колкото да се държеше, само че хора към нея я подкрепяха, оповестява kurir.rs.

Искам да бъда изпратен в отвъдното с каскет на главата и да ми сложите пари в ръката. Това са нещата, без които не мога. Това се показва в документа, който именитият музикант е съставил три месеца преди да си отиде от този свят след злополуката в Западна Германия.

В последната си воля Шаулич е определил по какъв начин да се разпредели имуществото му. Вдовицата Гордана Шаулич онаследява сметките на брачна половинка си, които се правят оценка на към 500 000 евро.

Тя ще получи и първокласната вила на починалия в северния сръбски град Кърчедин. Трите жилището в Белград са поделени сред децата му - Санела, Михайло и Илда.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР