От името на групата на ГЕРБ- настояваме кметът на София

...
От името на групата на ГЕРБ- настояваме кметът на София
Коментари Харесай

Хекимян на заседанието на СОС: Терзиев да дойде и да обясни - търси ли подкрепа за Борис Бонев

От името на групата на ГЕРБ- настояваме кметът на София - , да участва на първото съвещание, нещо за което той е длъжен и по закон. Това съобщи пред журналисти Антон Хекимян от, след като Грети Стефанова се ядоса и даде 30-минутна отмора на общинските съветнци.

По думите на Хекимян, Терзиев лидира процеса по търсене на болшинство: " Защото не чухме някои от общинските съветници да прави договаряния или най-малко очевидни такива. По време на погрома в София Васил Терзиев изпрати покана до водачите на партиите, не до общинските съветници или до ръководителите на групи, с цел да търси поддръжка по политики, само че не чухме дали ще търси поддръжката за това в СОС да се гласоподава за . Това е извънредно значимо, тъй като виждаме, че се предлага още веднъж същата точка, с безусловно същото име, нещо, за което, очевидно, не са намерили до този миг поддръжка ".

Антон Хекимян отново съобщи, че от групата на ГЕРБ- държат Васил Терзиев да участва на съвещанието: " Ние желаеме господин Терзиев да бъде тук, каквото е задължението му по закон, с цел да каже по какъв начин са протекли тези политически диалози, намерил ли е поддръжка по политики, търсил ли е поддръжка конкретно за господин Бонев, ще желае ли неговото премахване, в случай че не може да се стигне до единодушието за болшинство в Общинския съвет за това той да бъде ръководител на СОС.Виждаме, че този развой блокира и сме напът още една седмица от работата за софиянци да бъде изгубена ", обърна внимание той.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР