От името на БСП Александър Симов излезе с декларация на

...
От името на БСП Александър Симов излезе с декларация на
Коментари Харесай

Ротации, фасони и речи за 9 септември в пленарна зала

От името на Българска социалистическа партия Александър Симов излезе с декларация на парламентарната естрада, само че ръководещите го нападнаха с крясъци " Оставка ". Движение за права и свободи напуснаха зала. ГЕРБ и Обединените патриоти ги последваха.

Днес е съвременно да се приказва единствено неприятно за 9 септември, акцентира той. Каква страна е България през 40-те години на предишния век, попита Симов. Той очерта живота тогава в селата на своите дядовци. В царска България седем километри се равняват на дистанцията до луната, по думите му. Той нападна лъжата за благоденстващото царство. Девети септември е отговорът на един огромен проблем , счита Александър Симов. Можем до на следващия ден да си приказваме за девети септември, посочи той. Съюз от партиите са желали смяната тогава съгласно него. Много е елементарно да свързваме неприятното с девети, по мнението на социалиста. Поводът за един вероятен свят в никакъв случай не е изгасвал, съобщи Александър Симов. Той съпостави историческите обстановки през 40-те години и актуалните конфликти, съответно на 2 септември.
 Депутатите се затрудниха с кворума, само че започнаха работа от втори опит
Депутатите се затрудниха с кворума, само че започнаха работа от втори опит

При първата регистрация не доближи един народен представител

В отговор на Александър Симов от ГЕРБ припомниха историята на соца. Тогава пък левите депутати напуснаха зала.

На 8 против 9 септември бил осъществен прелом. Тома Биков уточни, че 45 години е реализиран диктат. На днешната дата трябвало да подсети, че не през цялата си история страната ни е живяла в мир, че българи са убивали българи в името на непознати ползи. А демокрацията е достижение на всички българи и партии съгласно герберът. Благодарение на отхвърли от реваншизъм страната ни е член на НАТО, Европейски Съюз, в клуба на богатите е. Сега сме при развитите и цивилизовани страни.

Девети септември е урок за всички български политици, акцентира Тома Биков.

Милен Михов от Обединени патриоти също изрази отвращение от бруталното потребление на историята от страна на левицата . Декларацията на Симов била имитация на историята. Фашистки режим, както в Германия и Италия у нас в никакъв случай не е имало, по думите му. На Българска социалистическа партия им била нужна тезата за българския фашизъм. Преходът почнал поради тежка икономическа рецесия у нас. Михов нападна аграрната политика на Българска комунистическа партия, както и слабия демографски растеж. Палачите на Гео Милев заеха министерски места на 9 септември, напомни воеводата.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР