От Има такъв народ засега не коментират пред медиите изборните

...
От Има такъв народ засега не коментират пред медиите изборните
Коментари Харесай

От "Има такъв народ" засега не коментират пред медиите изборните резултати

От " ИТН " към този момент не разясняват пред медиите изборните резултати, нито възможни планове за коалиране. Самият Слави Трифонов нощес разгласи във „ Facebook “, че е със признаци на ковид и се е самоизолирал.

" Обикновено след изборите всички партии се афишират за спечелили. Днес спечелилите сте вие! Вие си поискахте властта и смяната е неизбежна ", написа Трифонов.



Преди изборите поръчките на партията бяха свързани с възможни обединения с " Демократична България " и " Изправи се! Мутри вън! ". По думите на Трифонов това би било по-малкото зло.

„ Ние ще си осъществим обещаното. Ние коалиция с ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и в случай че влязат на шкембе челник хората - с тях обединения няма да вършим. Няма да го създадем, тъй като ние, за разлика от тях, не лъжем “, сподели в предаването си късно нощес зам.-председателя на партията Тошко Йорданов.

„ Не се получи на ГЕРБ тайният план, тъй като математиката е ясна. Депутатите на ГЕРБ плюс тези на Вътрешна македонска революционна организация, в случай че влязат въобще, и да кажем негласната поддръжка на Движение за права и свободи – тези три формацийки не стигат до 121 индивида. Спокойно може да кажем, че ГЕРБ няма да ръководят в тази си скица “, разяснява още Йорданов.

От партията споделиха, че са надяват да са почтени за това, което следва и осъзнават огромната отговорност пред тях.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР