От Има такъв народ“ обявиха управляващото мнозинство, състоящо се от

...
От Има такъв народ“ обявиха управляващото мнозинство, състоящо се от
Коментари Харесай

Има такъв народ обяви ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС за терористи

От " ИТН “ оповестиха ръководещото болшинство, състоящо се от ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи, за терористи. Поводът за това е отводът на водещите политически сили да съгласуват законодателството и решенията с най-малката парламентарна група.

" Управляващата сглобка и нейния " Манастирски съвет “, точно " Манастирски “, а не " Министерски “, с общителното подпомагане на Движение за права и свободи и късата патерица на ГЕРБ пристигнаха на власт, откакто излъгаха всички. Оттогава виждаме единствено едно – никой не ни пита за нищо. Пише се нова Конституция по кабинетите, никой не ни пита. Не ни питат кой е д а е националният празник, не ни пита какъв да е основен прокурор, не ни питат президентът да назначавали служебни държавни управления. Не ни питат.

Не желаят да ни питат и за законите по Плана за възобновяване и резистентност. Не желаят да ни питат дали да се отпускат пари на свои компании. Не желаят да ни питат дали да внасяме зърно от Украйна, или не. Правят каквото си желаят и за това България е блокирана от земеделците. Чухме по какъв начин министър председателят на " Манастирския съвет “ Денков ги назова " терористи “.

Ние разбрахме за какво никой не желае да ни пита за нищо. Не тъй като " ИТН “ е най-малката парламентарна група, а тъй като ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи знаят, че ние, от ПГ на Има Такъв Народ, не преговаряме с терористи ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР