„От идването на това правителство на власт нищо не се

...
„От идването на това правителство на власт нищо не се
Коментари Харесай

Костадин Ангелов: От идването на правителството на власт нищо не се случи с управление на пандемията


„ От идването на това държавно управление на власт нищо не се случи с ръководство на пандемията. “

Това разяснява някогашният здравен министър проф. Костадин Ангелов.

„ Те пристигнаха с огромни обещания за 300 000 имунизирани и като теглихме чертата се оказа, че сме ваксинирали 27 000. Директори на лечебни заведения ми се обаждаха и споделяха: Какво вършим? Нямаше кой да им даде сили на тези хора и да им каже: Ето това оправете ние сме зад вас “, разяснява той.

Според него сме ваксинирали популацията си под 30% и има доста огромна заплаха още веднъж да има доста заболели, по тази причина системата би трябвало да е подготвена.

Ангелов разяснява и подписаният от държавното управление меморандум с Gemcorp и излязлата публикация във „ Файненшъл таймс “, съгласно която компанията е траяла да реализира покупко-продажби с присъединяване на съветски държавни компании, в това число несполучлив проект за ходатайство при продажбата на имунизацията против COVID-19 „ Спутник V " на Гана.

Ангелов изрази мнението, че е допустимо да се случи, че по този метод Европа ще заплаща на съветски олигарси.

" Парите, които ще бъдат дадени по този меморандум, ще бъдат български пари, които ще платим на съветски олигарси, които са основали тази компания “, добави той.

Ангелов счита и че ние би трябвало да предоставим оръжие на Украйна, тъй като това е война в отбрана на демокрацията против агресора Путин.

Вижте целия диалог във видеото.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР